Tällä viikolla oltiin jälleen autoajelulla ja se sujui pääosin mahtavan hiljaisuuden merkeissä, puolisen tuntia.

Imurointi veti koko köörin kiitettävän hiljaiseksi ja telvisio ruokakupin vieressä hieman pelotti.  Musiikki tuntuu näitä ipanoita rauhoittavan.

Pennuilla on uusi leikkitäti, Taikarummun Charmikas Varas eli Oona vielä muutaman päivän käytössä.  Enimmäkseen kaikki hyvin, väliin pitää puuttua peliin, vaikkakin Oona ei taatusti tahallaan pahojaan tee, pennut kiihdyttävän välillä tämän nuoren neidon vähän liian hurjiin leikkeihin.  Nástin ehdoilla mennään ja enimmäkseen Napero toivottaakin leikkitätin tervetulleeksi.  Nykyäiti saa hieman lepoa.  Násti on jo muutaman päivän itsekkin sangen mielelläään pentuja leikittänyt.

Piiku ja Kuura yrittävät opettaa pennuille Kunnioitusta muristen, mutta toisinaan tulee samalla mitalla natiaisilta takaisin.

Kiinteää ruokaa pennut saavat jo pari kertaa päivässä, hammaskalusto ei vielä vakuuta, joten piimä, vesi ja jauheliha/raejuusto linjalla mennään. Ruokahalu on mahtava, kiitos Mosku-isi ahneusgeeneistä.

Lelut saavat kovaa kyytiä, retuutettavat rätit ja köydet ovat tämän viikon hitti.

Sää on suosinut ulkoilua, helteessä pienet poroset tosin tuumaavat, jotta huh hellettä ja vääntäytyvät varjoon.  Koko huusholli on otettu haltuun, vaikkakin yöt menevät pentuhuoneessa.

Kertomus

aporropentu2.jpg

Loru

apentu17.jpg

Riimi

asamapentu.jpg

Runo

apentupose3.jpg

Tarina

aputkessa2.jpg

emot.jpg

emot2.jpg

oona.jpg

haukotus.jpg

musta.jpg

natisti.jpg

nukkuu.jpg